За нас

онлайн маркетинг

Кои са Брандино?

Екипът на Брандино се занимава с изработка на уеб сайтове, SEO оптимизация и изграждане на фирмена идентичност ( дизайн на лого и фирмени материали ) и се стреми всеки ден да усъвършенства услугите си. За нас е изключително важно да удовлетворим потребностите на клиента по професионален начин. Държим изключително много на комуникацията и обратната връзка с клиентите си както и на взаимната коректност и акуратност на бизнес взаимоотношенията.

Защо да изберете нас?

Креативен подход към работата

С желание и ентусиазъм търсим креативният подход във всеки един проект с, който се захванем.

На разположение сме

На разположение сме за въпроси и консултации. С Вас сме винаги и подкрепяме Вашите идеи

За нас доверието е важно

Изключително важно за нас е клиентите ни да бъдат спокойни. Насочваме изцяло нашите усилия към Вас.

С какво се занимаваме?

Занимаваме се с анализи и проучвания на таргет пазарите Ви. Оптимизираме бизнес процесите на Вашата фирма и Ви помагаме да управялвате бранда си по най-ефективният начин. Подобряваме продажбите Ви, редуцираме разходите Ви, развиваме и подкрепяме Вашите идеи; сегментираме таргет групите Ви и изготвяме индивидуални маркетингови стратегии. Съставяме бизнес план, съобразен със сферата на Вашата дейност. Консултираме Ви как да организирате рекламните си кампании и как визуално и графично да се представяте. Ще оптимизираме Вашия сайт така, че да сте на първа страница в Google! С нашите SEO услуги, Вие не само ще подобрите присъствието си в интернет, но и Вашия имидж.

За нас е удоволствие когато виждаме, че клиентите ни се развиват. Това ни мотивира и радва. Поради тази причина поддържаме постоянна връзка с клиентите си и намираме решение за всеки техен проблем.

Лесно и удобно представяне на информацията

Всяка наша услуга, репорт, отчет бива представен на лесен и разбираем език в семпъл формат.

Платформа за комуникация

Бързо и лесно можем да кореспондираме с нашите клиенти, през удобните платформи: Asana и Trello

Какво означава да си бранд?

Истинското наименование идва от анг. Brand, което означава търговска марка. Да създадеш една марка (от англ. mark- знак) означава много повече от това да продаваш просто стоки и услуги. Да изградиш марка, означава да

Как да постигнете това? На първо място – правилното отношение към клиента.