Дизайн на рекламни материали

Дизайн на лого и рекламни материали

Какъв е смисълът от фирменото лого?

Ако вече сте си отговорили на този въпрос и искате Вашето лого да е красиво и качествено проектирано, значи сте на правилното място.

Професионалната изработка на лого е дизайнерски процес, който изисква детайлно проучване на организацията и синхронизиране с нейната
основна концепция и мисия, гарантирайки подобряване на цялостния бранд имидж. От съществена значимост са нестандартността и креативния подход, с цел разграничаването от конкурентните визуални графики.

Логото трябва да съдържа максимална информация за Вашия бизнес, за да „показва“ на клиентите кой всъщност сте Вие. Съвременните тенденции залагат на лек и опростен дизайн, лесно запомняем от потребителите. Поради тази причина изборът на шрифт, цветове, композиция и контраст са в основата на всеки успешен дизайн.

Изработка на лого дизайн

Ще Ви предоставим различни варианти и идейни концепции. Логого Ви ще бъде конвертирано в различни формати (векторно- в криви и растерно-пиксели изображение), както и различни цветови режими- RGB, CMYK, Greyscale, Pantone. Осъществяването на проeктодизайна е изцяло съобразено с предпочитанията на клиента.

Поръчай лого!

Изработка на рекламни печатни материали:

  • Визитки;
  • Брошури;
  • Флаери;
  • Анкетни карти и бланки.

Качествената изработка на сайт също е важна част от цялостния имидж на фирмата